Procon&bau d.o.o., 1236 Trzin

Naročilo kataloga

  Zgoraj navedene podatke potrebujemo in jih obdelujemo, da vam lahko posredujemo informacije o naši ponudbi ter nadaljnje ponudbe naših izdelkov in storitev. Podlaga za obdelovanje podatkov je izpolnitev vašega povpraševanja in vaša izrecna privolitev. Privolitev lahko kadarkoli prekličete. Upravljavec in izključni uporabnik podatkov je Procon&bau d.o.o. Od nas lahko zahtevate dostop do podatkov in popravek ali izbris podatkov ali omejitev obdelave in lahko vložite ugovor zoper obdelavo ter pritožbo pri nadzornem organu in zahtevate zagotovitev pravice do prenosljivosti podatkov. Podatki se ne iznašajo izven Evropskega gospodarskega prostora. Podatki se hranijo do poteka obdobja brezplačnega preizkusa, po tem obdobju pa do poteka rokov za pravna sredstva oz. za namen posredovanja nadaljnjih ponudb za naše izdelke in storitev do vašega preklica. Z vnosom varnostne kode v spodnje okence izrecno privolim v obdelavo zgoraj zahtevanih podatkov skladno z zgoraj predstavljenimi informacijami.


  Začnite nov projekt

  Nudimo prodajo na debelo in drobno. Zaradi pestrega izbora najdemo rešitev za profesionalno ali hobby uporabo. Naši strokovnjaki so vam na voljo.

  Povpraševanje
  Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije - logoEvropska unija - Evropski sklad za regionalni razvoj - logoSlovenski podjetniški sklad logo

  Subvencija je bila pridobljena za Vavčer za digitalni marketing. Naložbo – izdelavo spletne strani – sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.